Bryan Adams
Flying

48 Kbps

64 Kbps

128 Kbps

Show BiZ

FM In Live

Bryan Adams - Flying

Мак топ 5

Мак Топ 5

1. Пеперминт - Црвено жолто зелено - 0%
2. Дарко Илиевски - Ноќ со тебе - 100%
3. Мики Секуловски - Друга не допира - 0%
4. Мијата - Ко деца мали - 0%
5. Димитар Андоновски - Само тоа го можеш ти - 0%
Предлог : Маја Вукичевич - Несакам друг - 0%

Вкупно гласеви: 1
Гласањето за оваа анкета е завршено на: 16 Окт 2014 - 00:00

Пронајди не на Facebook

Огласи

0 1
Progress bar
Image and video hosting by TinyPic

Video Streaming

Слушај во живо